ANYANG ZHAOJIN FERROALLOY FERRO SILICON 72 MA 75

75/72 ferrosilicon o se uʻamea uʻamea lea e faʻaaogaina i le tele o mea ma e sili ona faʻaogaina i totonu o le uʻamea.I totonu o le uʻamea uʻamea, e masani ona faʻaaogaina e avea o se deoxidizer ma mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi.I totonu o fale gaosi oloa, e mafai ona faʻaaogaina le ferrosilicon e avea o se mea faʻamaʻi ma faʻamaʻi.
O le tele o faʻaoga, tau maualalo, ma faʻataʻitaʻiga sili ona lelei e faʻaaogaina ai le ferrosilicon e matua tele.I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau o le ferrosilicon, o loʻu atunuu o loʻo i ai se galuega faʻaletausaga e tusa ma le 5 miliona tone o le ferrosilicon, ma o le faʻaaogaina o le ferrosilicon ua faʻateleina foi i lea tausaga ma lea tausaga.
75 ferrosilicon ma 72 ferrosilicon o le lua pito sili ona faʻaaogaina o le ferrosilicon.E i ai sina eseesega i totonu o le silikoni i le va o le lua.

75 Ferrosilicon, lea e lauiloa foi o le 75A Ferrosilicon, e faasino i le ferrosilicon ma le silicon content e sili atu pe tutusa ma le 74%.

72 Ferrosilicon, poʻo le 75B Ferrosilicon, e faʻatatau i le ferrosilicon ma le silicon content e tusa ma le 72%.

Anyang Zhaojin Ferroalloy o se fa'aulufale muamua o le 75/72 ferrosilicon.O lona sapalai e sau mai le au gaosi ferroalloy malolosi i Ningxia ma Inner Mongolia.Sapalai muamua-lima, tau muamua, falegaosimea fa'atau sa'o.I le taimi lava e tasi, o Anyang Zhaojin Ferroalloy o loʻo i ai le loloto o le gaosiga o gafatia ma e mafai ona faʻaogaina ma faʻapipiʻi vaega ferrosilicon ma paʻu oloa o ituaiga eseese e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.

Fa'amatalaga o oloa o granules ferrosilicon e aofia ai: 1-3mm, 2-6mm, 3-8mm, 8-15mm ma isi ferrosilicon granules.

Ferrosilicon powder specification oloa e aofia ai: 320 mesh, 200 mesh, 60 mesh, 0.2mm ma isi ferrosilicon powder.


Taimi meli: Ian-05-2024