O le a le ferrosilicon?


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Ferrosilicon o se ferroalloy e fausia i le uʻamea ma le silikoni.Ferrosilicon o se ferrosilicon alloy e faia i le coke, shavings uamea, quartz (poʻo le silica) ma faʻafefeteina i totonu o se ogaumu eletise;

Fa'aoga ole ferrosilicon:

1. Ferrosilicon o se deoxidizer taua i le alamanuia uʻamea.I le u'amea, o le ferrosilicon e faʻaaogaina mo le faʻamaʻiina o le timu ma le faʻasalalauina o le faʻamaʻi.O piliki uʻamea e faʻaaogaina foi e fai ma sui faʻafefiloi i le uʻamea.

2. Fa'aaogaina e pei o inoculant ma nodulizer i fale gaosi u'amea.I le gaosiga o le u'amea ductile, 75 ferrosilicon o se tui taua (e fesoasoani i le faʻafefe o le graphite) ma le nodularizer.

3. Faʻaaogaina e fai ma sui faʻaitiitia i le gaosiga o le ferroalloy.E le gata o le vailaʻau vavalalata i le va o le silicon ma le okesene e lelei tele, ae o le carbon content of high silicon ferrosilicon e matua maualalo lava.O le mea lea, o le maualuga-silicon ferrosilicon (poʻo le silicon alloy) o se faʻaitiitiga faʻaitiitiga e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o ferroalloys maualalo-carbon i le alamanuia ferroalloy.

O a fatu ferrosilicon?

O vaega o le ferrosilicon e fausia e ala i le tuʻimomomoina o le ferrosilicon i ni vaega laiti o se vaega faʻapitoa ma faʻamama e ala i se sieve ma se numera patino o meshes.O tama'i vaega laiti ua su'eina o lo'o fa'aogaina nei e fai ma tui mo fale fa'avae i le maketi.

Tuuina atu granularity o vaega ferrosilicon: 0.2-1mm, 1-3mm, 3-8mm, poʻo faʻapitoa e tusa ai ma manaoga o tagata faatau;

Tulaga lelei o vaega ferrosilicon:

Ferrosilicon pellets e le gata e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le uʻamea uʻamea ae faʻapea foʻi ma se mea metallurgical e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o le uʻamea.E mafua ona o pellets ferrosilicon e mafai ona faʻaaogaina e le au gaosi uʻamea e sui ai tui ma nodularizers.I totonu o le u'amea u'amea alamanuia, o le tau o ferrosilicon pellets e mamao Lower nai lo uamea, ma sili atu ona liusuavai, o castable ferroalloy oloa.

6e7df7be81d0aa12f72860c039a9b24
42899f77e1569d2dd29e42a111845be

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • oloa fa'atatau